Треньорът на Фенербахче Исмаил Картал коментира предстоящия мач с Лудогорец в

...
Треньорът на Фенербахче Исмаил Картал коментира предстоящия мач с Лудогорец в
Коментари Харесай

Треньорът на Фенербахче: Не трябва да приемаме Лудогорец с лека ръка

Треньорът на Фенербахче Исмаил Картал коментира идния мач с Лудогорец в групите на Лигата на конференциите. Двубоят е довечера от 19:45 часа. Турският експерт съобщи, че " орлите " не са тим, който би трябвало да се приема с лека ръка. 

" Гледахме мачовете на Лудогорец и в Лига Европа, и в локалното състезание. Знаем, че някои играчи имат проблеми с травми. Един от техните играчи беше контузен в последния мач, само че не знаем тъкмо до каква степен сериозна е тази травма. Това е тим, който имаше доста възходи и падения през последните седмици. Все отново Лудогорец е първенец на българската лига от 12 години и там господства. За първи път имат плевел и сложен сезон. Но щом изиграят отсрочените си мачове, ще се завърнат отпред в шампионата. Треньорът си потегли и пристигна нов. Знаем, че новият треньор е водил Лудогорец в предишното, спечелил е две шампионски трофеи, една купа и е бил в националния тим една година. Ние следим всичко и виждаме какво можем да извлечем от мача по нашия метод. Единствената ни цел е да спечелим и да играем с високо самочувствие пред лична аудитория. Моралът и мотивацията на тима са в доста положително положение ", съобщи Картал.

„ Лудогорец е добър тим. Шампионът от последните 12 години, който може да си разреши скъпи прехвърляния, изключително от Южна Америка. Лудогорец е тим, който господства в шампионата. Гледахме мача, в който загуби с 1:7 доста пъти. Това не е същинският резултат от този мач. Те позволяват гол в първата минута, а след изравняването всеки удар се трансформира в гол. Преживяха безнравственост, имаше и вратарски неточности. Лудогорец несъмнено не е тим, който би трябвало да се приема с лека ръка единствено тъй като е позволил седем гола. Приемаме противника си доста съществено и желаеме да се подготвим по допустимо най-хубавия метод. Още не съм решил състава за мача “, добави той, след което приказва за кадровите проблеми. Треньорът увери, че вратарят Доминик Ливакович е подготвен за игра.

„ Емре Мор стартира тренировки с тима. Сердар Азис беше опериран през днешния ден, разговаряхме с него. Той е в положително положение и ще се върне при нас след 5-6 седмици. Ливакович се удари в гредата, само че няма проблем. Той ще може да играе “, сподели още Картал. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР